S’atorga al Centre d’Estudis la Declaració d’Utilitat Pública

La Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya acaba de reconèixer el Centre d’Estudis de l’Hospitalet com a Entitat d’Utilitat Pública després d’una llarga gestió. Aquest reconeixement, avalat per molts organismes, personalitats i institucions de Catalunya reconeix els mèrits de l’entitat hospitalenca, dels seus més de 170 socis i dels nombrosos col·laboradors del Centre d’Estudis creat l’any 1984 per fer ciutat, promoure l’associacionisme, fomentar el voluntariat social i treballar pel coneixement de la ciutat, la seva història i el seu futur.

La Declaració d’Utilitat Pública suposa a més un incentiu pels associats perquè permet la desgravació d’aportacions i donacions  que rep l’entitat en concepte de mecenatge o les mateixes quotes de soci. Els avantatges fiscals poden suposar una desgravació de fins el 75% pels primers 150€ i de fins un 30% a partir d’aquesta quantitat. dels 150€ pot ser de fins un 30%, avantatges que pòden suposar un clar incentiu perquè l’entitat guanyi en nombre de socis i en presencia pública.

L’entitat s’ha mostrat molt satisfeta per aquest reconeixement institucional que es converteix en un segell de garantia de transparència de l’entitat i en un esperó pels seus projectes futurs.

Des d’aquestes pàgines ens congratulem pel reconeixement del Centre d’Estudis de l’Hospitalet que tant ens ajuda habitualment en algunes de les seccions de l’Estaca, especialmente pel que fa al Nomenclator de carrers de la ciutat.

Declaració d’utilitat pública del l’entitat Asociación Centre d’Esudis de l’Hospitalet

Per Jesús A. Vila

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s